Få full oversikt over eiendommen din – opprett varsel for observasjoner i Artskart
14. september 2022
Fritzøe Skoger går til innkjøp av to nye skogeiendommer  
14. september 2022

Stor tilvekst i NORSKOG

Ivar (t.v.) og Frida (t.h.) er to av NORSKOGs nyeste ansatte.

Skogbruket er fylt med en voldsom optimisme, og NORSKOG får stadig flere konsulentoppdrag. I løpet av sommeren har tre nye ansatte begynt i NORSKOG.

 

Ivar Smedrud har en bachelorgrad i skogbruk fra Evenstad (HIHM) og en mastergrad i skogfag fra Ås (NMBU). Siden han ble uteksaminert i 2018 har han jobbet som skogbruksleder og internrevisor. – Farfar var skogeier og tok meg mye med ut i skog og mark som liten, kan han fortelle.

Han jobber nå med skogforvaltning og skogfaglig rådgivning for konsulentavdelingen. Særlig verdsetting av skog i Norge og utlandet har han fått bryne seg på. – Jeg gleder meg til å få et bedre innblikk i hvordan skogbruket drives i Sverige Finland og Baltikum.

 

Frida Seeberg har en mastergrad i biovitenskap, med spesialisering innenfor økologi og evolusjon , samt et år med PPU (praktisk-pedagogisk utdanning) fra UiO. – Til daglig arbeider jeg med miljøregistreringer i skog.

Frida har alltid vært glad i å være ute i skogen, og har en stor lidenskap for jakt. Hun bestemte seg tidlig for å studere biologi, og fikk en økende interesse for økologi.

– Noe av det beste med å arbeide i skognæringen er å kunne jobbe med en fornybar ressurs og være med å fronte et bærekraftig skogbruk. Samtidig som jeg kan være en del ute i jobb.

 

Birte Smeland er NORSKOGs nyeste ansatte og regnskapsfører. Hun har over 40 års erfaring med regnskap, både fra klesbransjen og vin- og brennevinsbransjen, og skal arbeide sammen med økonomisjef Anne-Marit Knudsen fremover.

Hun er født og oppvokst og bor i Bærum, ikke langt fra NORSKOGs kontor på Lilleaker.

– Jeg sluttet egentlig som regnskapsfører for to år siden, men savnet regnskapsjobb og begynte derfor i NORSKOG.