Konsulenttjenester

Skogfaglig rådgivning

For å ta gode beslutninger må man ha tilstrekkelig kunnskap og riktige analyser. NORSKOG har bred erfaring fra inn- og utland og kan gi kunden en best mulig informasjon omkring marked, skatt og andre relevante forhold. NORSKOG tilbyr skreddersydde tjenester og kan levere alt fra totalforvaltning av eiendommer og til bistand på enkeltprosjekter. En best mulig forvaltning av eiendommer og verdier handler om å ta riktige beslutninger på rett tidspunkt. NORSKOG kan bistå deg i dette.

JOBB SAMMEN MED OSS

NORSKOG har de mest profesjonelle skogeierne som kunder, derfor må vi også ha de beste folkene på laget. Skal vi lykkes med å bygge det beste laget må vi være attraktive som arbeidsgiver. Og flinke folk vil jobbe med spennende oppgaver i et godt arbeidsmiljø.  Så enkelt og så vanskelig er det. Vi som jobber i NORSKOG er stolte av organisasjonen vår og kompetansen vår – vi er rett og slett Norges sterkeste fagmiljø for anvendt skogbruk!

 

Vi er opptatt av kreativitet og nytenkning og har til enhver tid flere forskningsprosjekter gående. Vår kompetanse er etterspurt utenfor Norge og vi jobber mye med konsulentoppdrag i andre land. I tillegg til gleden over å bidra til andres utvikling gir dette ofte gode ideer som vi tar med hjem.  Den internasjonale virksomheten styrker vårt fagmiljø i Norge. Vår kompetanse spenner bredt, men skogøkonomi og skogpolitikk må kunne sies å være kjernekompetanse.

 

NORSKOG og NORTØMMER er sertifiserte som gode arbeidsplasser av Great Place to Work. Dette betyr at NORSKOG og NORTØMMER er blant de beste arbeidsplassene i Norge. Les mer om hva det betyr her.

 

Det er de kloke hodene som skaper våre resultater og vi er stadig på jakt etter nye. Ta kontakt med oss for en uformell prat.