Revidert nasjonalbudsjett: Viktig økning til frivillig vern
13. juni 2023
Verner 42 skogområder
20. juni 2023

SKOGFORUM feirer 20 år

 

Det er 20. gangen NORSKOG inviterer skognæringen og aktive skogeiere tid gode debatter, presentasjoner av aktuelt fagstoff og rykende ferske markedsanalyser.

 

SKOGFORUM har utviklet seg til å bli en av årets viktigste skogfaglige møteplasser. I anledning jubileet tar vi sikte på stort engasjement og høyt antall deltakere.

 

Vi vil åpne for påmeldinger til SKOGFORUM i slutten av august. Vi oppfordrer alle til å følge vår event-side på Facebook. 

 

Viktig nettverk

 

Skogbrukerens egen hverdag står i sentrum på SKOGFORUM. Disse dagene skal vi smelte ny kunnskap sammen med tung erfaring, og støpe det om til operativ kompetanse.

 

– I en liten næring ligger den faglige styrken i nettverket, og dette danner rammen for SKOGFORUM som arrangement. SKOGFORUM er for oss årets viktigste begivenhet, og en ypperlig møteplass, sier Arne Rørå, administrerende direktør i NORSKOG.

 

Tømmermarkedet, bærekraft og eiendomsrett

 

Det arbeides nå med å bekrefte innledere, debattdeltakere og foredragsholdere. De store linjene for arrangementet er allikevel klare, og de som tar turen til Honne i november kan se frem til faglig påfyll innenfor disse temaene:

 

  • Det internasjonale tømmermarkedet
  • Skogbruket i søkelyset: Omdømme, virkemidler og veien videre
  • Grunneiers handlingsrom: Eiendomsrett i 2023
  • Bærekraftig skogbruk

 

– Årets utgave av SKOGFORUM vil tilby foredrag fra noen av næringens klokeste hoder. Deltakere kan allerede nå se frem til å øke sin faglige kompetanse, og til å diskutere foredragene både rundt middagsbordet og under den tradisjonelle turen til Honnetoppen, avslutter Rørå.

 

Påmelding til SKOGFORUM åpnes i løpet av sommeren.