Innovasjon Norge inviterer til seminar: «Jakt og vilt som næring – stort potensiale, men lykkes vi?»
17. november 2021
NORSKOG søker ny konsulent!
17. november 2021

NORSKOG og NORTØMMER sertifisert som gode arbeidsplasser!

NORSKOG og NORTØMMER er svært fornøyde med resultatet,

NORSKOG og NORTØMMER ble nylig sertifiserte som gode arbeidsplasser av Great Place to Work. Dette betyr at NORSKOG og NORTØMMER er blant de beste arbeidsplassene i Norge!

 

Sertifikasjonen ble utsendt etter en grundig og upartisk undersøkelse fra Great Place to Work. Undersøkelsen ble besvart anonymt av ansatte, og viser at de ansatte opplever NORSKOG og NORTØMMER som gode og rettferdige arbeidsplasser med gjensidig tillit og et godt fellesskap. NORSKOG er svært stolte av sertifikatet vårt.

 

– Vi er svært fornøyde med resultatet, sier administrerende direktør Arne Rørå. – NORSKOG er en kompetansearbeidsplass og lever av å tiltrekke oss de beste hodene. Det å ha et attraktivt arbeidsmiljø er derfor viktig for oss. Vi har alltid opplevd NORSKOG som en arbeidsplass med et sosialt og godt arbeidsmiljø, og dette har vi nå fått bekreftet.

 

Great Place to Work er den globale lederen for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av en høy grad av tillit.  Deres formål er å hjelpe organisasjoner med å bygge og opprettholde en sterk tillitskultur.